Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Η χθεσινή εμφάνιση των διεθνών του ΠΑΟ







Έκατσα χθες να δω το φιλικό της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Νορβηγία...Όχι τόσο γιατί είχα αγωνία για το αποτέλεσμα του παιχνιδιού,αλλά περισσότερο για να παρακολουθήσω τους έξι παίκτες του Παναθηναϊκού που είχαν κληθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Καρνέζης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι και ήταν θετικός,ενώ παράλληλα ενέπνεε εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του.Δεν φέρει ευθύνη σε κανένα από τα δύο γκολ που δέχτηκε.Είχε και μια φοβερή απόκρουση σε σουτ-κεραυνό του Ρίισε.

Ο Βύντρα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και αμυντικά ήταν καλός,με εξαίρεση τη φάση του δεύτερου γκολ των Νορβηγών που ο αντίπαλος βγήκε στην πλάτη του.Επιθετικά,είχε λίγα ανεβάσματα,αλλά έτσι κι αλλιώς η Εθνική μας δεν αναπτυσσόταν από τα άκρα χθες.

Στα 80' λεπτά που αγωνίστηκε ο Σπυρόπουλος κράτησε πολύ καλά τη θέση του,ενώ δεν δίστασε να προωθηθεί σε κάποιες περιπτώσεις.

Ο Κατσουράνης έβγαλε για άλλη μια φορά ολόκληρο 90λεπτο και ήταν από τους διακριθέντες της Εθνικής.Έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Μήτρογλου,είχε κι άλλες πολύ καλές μπαλιές,ενώ έκανε και 2-3 καλά σουτ.

Ο Χριστοδουλόπουλος μπήκε στο τελευταίο 20λεπτο που ο ρυθμός του παιχνιδιού είχε πέσει.Δεν κατάφερε να ξεχωρίσει,αλλά τουλάχιστον προσπάθησε να κρατήσει μπάλα.

Ο νεαρός Χάρης Μαυρίας δεν πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τα γαλανόλευκα,αλλά έχει όλο το μέλλον μπροστά του.

Πέρα από τους έξι προαναφερθέντες,σε παιχνίδια Εθνικών ομάδων συμμετείχαν άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Ο Σέμα Βελάσκες αγωνίστηκε μόλις ένα 20λεπτο με την Εθνική Βενζουέλας,ενώ οι Λαγός και Φουρλάνος έπαιξαν για 58' και 32' λεπτά αντίστοιχα,στη φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων απέναντι στην Πολωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.